0

Lastik Gibi Uzayan Saçlar Nasıl Düzelir?

Lastik Gibi Uzayan Saçlar Nasıl Düzelir?

Lastik Gibi Uzayan Saçlar Nasıl Düzelir?
  • 29 Aralık 2020, Salı
  • 5479
Lastik gibi uzayan saçların asıl nedeni yoğun kimyasal işlemlere maruz kalmasıdır. Yoğun işlemlere maruz kalan saçlar zamanla incelir ve kurur. Kuruyan saçlar matlaşır ardından günü kurtarmak için yapılan yanlış uygulamalar da eklenince saçlar esnemeye başlayarak lastikleşir. Ne yazık ki lastikleşen saçlar da koparak dökülmeye başlar. Lastik gibi uzayan saç nasıl düzelir sorusu artık zihninizi yorduysa size özel bir önerimiz var. 

Saçlar aniden koparak dökülme ve lastikleşme noktasına gelmez. Günlük yapılan kimyasal işlemler, yanlış yapılan uygulamalar, çevre şartları vb. birçok etken saçlarınızı zamanla yıpratır. Bu aşamaya gelmeden saçlarınızın ışıl ışıl yapısının matlaştığını artık eskisi kadar parlak ve canlı görünmediğini düşünmeye başladığınızda saçlarınızın yapısındaki keratin alarm vermeye başlamış demektir. Henüz bu aşamadaysanız çok şanslısınız alacağınız birkaç önlem ve yapacağınız uygulamalar ile saçlarınızdaki keratin eksikliğini giderebilirsiniz. Bu süreçte sizlere önerimiz Natura Keratin saç botoksu uygulamasıdır. Yaptığınız bakım sayesinde saçlarınız parlak ve canlı görünmeye başlayacaktır. Eğer saçlarınızın lastik gibi olduğunu ve artık yıprandığını düşünüyorsanız yine şanssız sayılmazsınız. Çünkü saçlarınızın bu yapısından Natura Keratin brezilya fönü ürünleri ile kurtulabilirsiniz. 
 

Lastik Gibi Saç Nasıl Düzelir?

Yoğun olarak yapılan açıcı uygulamalar, perma, röfle ve benzeri yanlış uygulamalar nedeniyle saçlarınızın lastikleşmesi ve kopması saçlara ancak keratin takviyesi uygulanmasıyla son bulur. Keratin takviyesi ile saçlarınızdaki bu hasardan kurtulmak için size önerdiğimiz Natura Keratin brezilya fönü yıllardır müşterilerimiz tarafından beğenerek kullanılan bir markadır. Natura Keratin setleri ile bu işlemi sizde evde rahatlıkla uygulayabilir ve ne kadar etkili olduğuna şahit olabilirsiniz.

Natura Keratin brezilya fönü uygulaması ile lastikleşmiş, kopan saçlarınızı onarırken uzun süre kalıcı bir düzlükte sağlamış olacaksınız. Lastikleşen saçlarınızı düzeltmekle kalmayacak saçlarının canlı ve parlak görünmesini sağlayacaksınız. Saç yapısını yenileyerek saçlarınızın onarımını sağlarsınız. Böylece saçların daha sağlıklı uzamasına yardımcı olursunuz.

Uygulamayı sağlıklı bir şekilde yapmanız gereken tek şey brezilya fönü nasıl yapılır? kılavuzundaki kullanma talimatlarını doğru bir şekilde uygulamaktır. Doğru bir şekilde uygulama yaptığınızda saçlarınızın parlak ve sağlıklı yapısına kavuşmak sizin ellerinizde. Uygulama yaptığınız Natura Keratin brezilya fönü ile saçlarınıza ihtiyacı olan keratini kazandırarak lastikleşen yapısından kurtulabilirsiniz. Yaptığınız bakım ile saçlarınıza uzun süre hacim de kazandırabilirsiniz. 

İlişkili Ürünler

Natura Brezilya Keratini 120 Ml
Natura Brezilya Keratini 120 Ml 1.120,00 TL 1.600,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Small
Natura Brezilya Fönü Seti Small 1.400,00 TL 2.000,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Medium
Natura Brezilya Fönü Seti Medium 2.240,00 TL 3.200,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için