0

Keratin Yüklemesi

Keratin Yüklemesi

Keratin Yüklemesi
  • 03 Eylül 2020, Perşembe
  • 964

Keratin bir protein çeşitidir. Tırnakların ve dişlerin yapısında olduğu gibi saçın yapısında da yüksek miktarda bulunur. Örneğin bir bebeğin saçındaki keratin miktarı %100 iken biz bayanların saçlarına yaptığı hasar verici işlemler ile bu miktar %30’ a kadar düşebilir. Yaptığımız bu yanlış uygulamalar ile saçlardaki keratin eksikliği gözlenir. Keratin eksikliği olan saçlar mat, cansız ve kabarık bir şekilde görünmesine neden olur. Keratin eksikliğinin saçtaki bu yansıması ancak keratin yüklemesi ile son bulur.

Natura Keratin saç botoksu ile saçlarınız kökten uca onarılır aynı zamanda saçlarınıza uzun süreli esneklik kazandırır. Saçlarınızın daha kolay şekil almasını sağlar. Saça keratin takviyesi yapmadan önce ürünün kimyasal içermemesi ve ürünün kalitesine dikkat edilmesi gerekir.

Natura keratin brezilya fönü ile saçlar zararlı kimyasal madde içermeyerek saçlarınıza eşsiz bir bakım yapar. Boya ve açıcılar nedeniyle yıpranmış saçları yenileyerek onarır. Yıpranmış ve hasar görmüş saçlara keratin yüklemesi yapılır. Yapılan keratin yüklemesi ile saçlar parlak yumuşak ve bakımlı olur. Keratin yüklemesi ile saç gerekli proteinlerin kazandırılmasına yardımcı olur ve saçlara bakım ve onarım sağlar. Özellikle fazlasıyla işlem görmüş ve yıpranmış saçlara gereken bakımı sağlar. Keratin yüklemesi saçtaki hasarlar kalkar ve koparak dökülmeler azalır. Saçlara uygulanan keratin yüklemesi ile saçlar daha dolgun ve pürüzsüz görünüme kavuşur. 

Keratin yükleme nedir?

 
Keratin yüklemesi ister kuaförlerde ister evde uygulayabilirsiniz. Keratin eksikliği olan saçlar mat, cansız ve kabarık bir şekilde görünmesine neden olur. Saçlarda oluşan hasar ancak keratin yüklemesiyle son bulur. Natura Keratin saç botoksu ile saçlarımızın kökten uca onarılır aynı zamanda saçlara uzun süreli esneklik kazandırır. Saçların daha kolay şekil almasını sağlar. Saça keratin takviyesi yapmadan önce ürünün kimyasal içermemesi ve ürünün kalitesine dikkat edilmesi gerekir. Evde uygulaması brezilya fönüne göre daha kolaydır. Natura keratin brezilya fönü saçlarınıza derinlemesine bakım sağlar. Saçlarınıza uyguladığınız boyalar ve açıcılar nedeniyle yıpranmış hasarlı saçları onarır. Saçlarımıza keratin yüklemesi yapar. Keratin yüklemesi saçtaki hasarlar kalkar ve koparak dökülmeler azalır. Saçlara uygulanan keratin yüklemesi ile saçlar daha dolgun ve pürüzsüz görünüme kavuşur.  

Keratin Nedir ?
Keratin saçımız da bulunması gereken önemli bir protein çeşididir. Dişlerin ve tırnakların yapısında bulunduğu gibi saçın yapısında da bulunur. Saçımızda ki yokluğunu çok çabuk belli eden bir proteindir. Eksikliğinde saçımızın sağlıksız ve bakımsız görünmesine neden olur. 

Keratin eksikliğine neden olacak birçok neden vardır. İlki saçlarımıza gereken günlük bakımın yapılmaması, saçlarımıza ağır işlemler görmesi hatta saçların yıpranmasında yaşanılan şehir dâhil olmak üzere saçlar üzerinde birçok etken vardır. Bu işlemler sonrasın da saçlara gereken saç bakımını yapmamız gerekir. Gereken bakımın yapılmaması saçlarda aşırı yıpranmalar görülür.

Keratin bakımı ile saçlarınızı besler, onarır ve güçlendirebilirsiniz. Bunun yanında saçlarınızın parlak gözükmesini sağlayan keratin bakımı saçlarınızın nemlendirir ve inanılmaz bir pürüzsüzlük kazandırır. 

 

Saçlar neden keratin yüklemesine ihtiyaç duyar?

Saçlar çoğu zaman dış faktörler ve gün içerisindeki maruz kalınan hava koşulları ve uygulanan fön düzleştirici ile yıpranma ile karşı karşıya kalır. Böylece saçlar yıpranır ve dökülür. Saçtaki yıpranmaları ortadan kaldırmak için saçlara keratin yüklemesi yapılması gerekir.
 

Keratin yüklemesi nasıl bir koruma sağlar?

Keratin yüklemesi saç telindeki pulcuklarını kaplayarak her bir saç teline koruyucu bir yapı oluşturur ve saçı dış faktörlere ve ısı ile şekillendiricilerin etkilerine karşı koruma sağlar. Hissedilebilecek ve gözle görülebilecek derecede saçlarınıza parlaklık ve canlılık kazandırır. Hasarlı ve yıpranmış saç tellerini onarır ve saç tellerini güçlendirmek için saça ihtiyacı olan keratininin nüfuz etmesini sağlar. Saçlardaki ölü hücrelerinin atılmasına yardımcı olarak saç yüzeyini pürüzsüzleştirir ve yumuşaklık kazandırır. Saçlarınıza ipeksi bir yumuşaklık kazandırmak için ihtiyacı olan nemi kazandırmaya yardımcı olur. 

Keratin bakımı ne kadar sürede yapılmalı ?

Keratin bakımı saçtaki keratin eksikliğinden dolayı hasarlı ve yıpranmış bir yapı hissedildiği zaman uygulanabilir. Peki keratin yüklemesine saçın ihtiyacı olduğunu nasıl anlayabiliriz? Genellikle saça uygulanan boya açıcı işlemlerinden sonra saçlar yıpranır ve saçtaki keratin zarar görür. Saçlarınız kuru, kabarık kolay taranmaz sert bir hal alır. Daha ileri durumlarda saçlarda lastikleşme mat ve cansız görünüm keratin eksikliğinin ana belirtileridir.

Saça şekil vermek için kullandığımız fön maşa gibi aletlerde saçı yapısına zarar verir. Bu hasarların saçtaki yansıması cansız ve mat saçta koparak dökülmeler ve pürüz oluşur. Bu şekildeki saç yapısında keratin yüklemesi yada diğer adı ile keratin bakımına ihtiyaç vardır. Keratin yüklemesi ile saçlara canlı ve parlak bir görünüm kazandırmış olursunuz.

 

Keratin yüklemesinin etkisi nedir?

Keratin yüklemesi saç tellerini bir film tabakası gibi sararak incelen saç tellerini kalınlaştırır ve güölendirir. Böylece saçların pürüzsüz bir hal almasını sağlar. Keratinin saçtaki etkisinin kaybetmesi ile keratin bakımı da azalır. Bu nedenle keratin yüklemesinin tekrarlanması gerekir.
 

Keratin bakımı saçı düzleştirir mi ?

Natura keratin brezilya fönü uygulaması ile kıvırcık saçlar düzleştirilebilir. Ayrıca saçlarınızın daha canlı ve parlak gözükmesini sağlayabilirsiniz. Brezilya fönü uygulamaları ile saç tellerinizi pürüzlerden arındırabilir ve saçınızın pürüzsüz gözükmesini sağlayabilirsiniz. Kıvırcık saçları düzleştirmenin yanında kimyasal işlemlerden dolayı aşınmış ve yıpranmış saçlar için saç sağlığını geri kazandırabilirsiniz.
İlginizi çekebilir:  “
Keratin Doğal Kıvırcık Saçı Düzleştirir Mi ?

 

Keratin yüklemesi faydaları

Saçlara uygulanan keratin yüklemesiyle saçlarınız sağlıklı, bakımlı ve parlak saçlara kavuşur. Aşırı hasar görmüş saç tellerinizi onarır. Saçların ihtiyaç duyduğu keratin ve vitaminleri alır. Saçlarımızı derinlemesine bakım sağlar. Saçların daha dolgun daha hacimli gözükmesini sağlar ve saçlarınız da meydana gelen dökülmelere son verir. 
 

Keratin yüklemesi sonrası nelere dikkat edilmelidir?

Keratin bakımı sonrasında saçların sağlığı bakımın devam etmesine bağlıdır. İlginizi Çekebilir"saça keratin yüklemesi yaptıktan sonra dikkat edilmesi gerekenler" yazımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

 

Keratin Bakım Fiyatları

Keratin bakımı fiyatları aslında kullanılan ürüne bağlıdır, natura keratin günümüzde sıkça kullanılan ve tavsiye edilen trend bir bakım ürünü olmuştur. Genellikle kuaförde uygulanan keratin bakım işlemi günümüzde tek kullanımlık keratin setleri sayesinde evde de uygulanmaya başlanmıştır. Güncel keratin bakım ürünlerinin fiyatlarını takip etmek için sayfamızı ziyaret edin =>"Keratin Bakımı Fiyatları 2022"

İlişkili Ürünler

Natura Keratin Bakımı 120 Ml
Natura Keratin Bakımı 120 Ml 1.400,00 TL 1.600,00 TL
Natura Keratin Bakım Seti Small
Natura Keratin Bakım Seti Small 1.750,00 TL 2.000,00 TL
Natura Keratin Bakım Seti Medium
Natura Keratin Bakım Seti Medium 2.800,00 TL 3.200,00 TL
Natura Keratin Bakım Seti Large
Natura Keratin Bakım Seti Large 5.000,00 TL 6.000,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için