0

Kalıcı Fön

Kalıcı Fön

Kalıcı Fön
  • 17 Temmuz 2018, Salı
  • 982

Saçlarımızı sıklıkla düzleştirmek zamanla saçların hassaslaşmasına neden olur. Yaptığımız düzleştirme işlemleriyle saçlarımız daha çok yıpranır ve kalıcı fön uygulamasına ihtiyaç duyarız. Kalıcı fön de dediğimiz brezilya fönü ile saçlarınızı sürekli düzleştirme zahmetinden kurtulabilirsiniz. Brezilya fönü ile saçlarınızda uzun süre kalıcı fön uygulamasının keyfini çıkarabilirsiniz.
 
Natura Keratin brezilya fönü ile saçlarınızı düzleştirmekle kalmaz uzun sürecek canlı ve pürüzsüz saç telleri elde ederek saçlarınızın bakımlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Kalıcı fön ne kadar kalır ?


Saçlar yaptığımız işlemlerden veya çevresel faktörlerden dolayı yıpranır. Yıpranan saçlarda keratin eksikliği görülür. Yaptığımız brezilya fönü keratini ile cansız ve mat gözüken saçlarımızı güçlendirerek sağlıklı ve canlı yapısına kavuşturabilirsiniz. Aynı zamanda saçlarımıza 6 aya kadar kalıcılığını koruyacak fön de yapmış olursunuz. Natura Keratin brezilya fönü ile saçlarınızı düz ve sağlıklı yapısına kavuşturmak sizin elinizde.
 

Kalıcı Fön


Natura Keratin breziya fönü uygulaması ile saçlarınızdaki kırıklardan kurtulabilir ve parlak ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Siz de evde saçınıza Natura Keratin brezilya fönünü rahatlıkla uygulayabilirsiniz. En hassas saç tiplerine bile güvenle uygulayabileceğiniz bakım sayesinde saçlarınızın ihtiyacı olan keratini saçınıza kazandırarak saçlarınızı canlı ve düz görünmesini sağlayabilirsiniz. 

Perma, röfle, boya ve açıcı gibi kimyasal işlemlerden dolayı aşırı yıpranmış saçları tedavi edebilmek için yaptığınız bakım ile saçlarınızı canlandırabilirsiniz. Böylece uzun süre kimyasal işlemlere maruz kalmış saçlarınızı canlı ve parlak görünümüne kavuşturabilirsiniz. 
 

Kalıcı Fönün Faydaları Nelerdir

1-    Tüm kimyasal işlemlerden dolayı zarar gören saçları derinlemesine onarır.
2-    Kıvırcık saçları tek seferde 6 aya varan düzlük sağlar.
3-    Her gün fön çekme derdinden kurtulursunuz.
4-    Saçlardaki elektriklenmeyi ve cansız görünümden kurtulur parlak ve dolgun bir görünüm kazandırırsınız.
5-    Saçlarınızı sağlıklı ve doğal bir görünüme kavuşturabilirsiniz.
Kalıcı fön uygulaması ile saçlarınıza uzun süren düzlük sağlamanın yanında ipeksi bir yumuşaklık da kazandırırsınız. Böylece keratin eksikliğinde saçlarda oluşabilecek yıpranmaların önüne geçersiniz.  
 

İlişkili Ürünler

Natura Brezilya Keratini 120 Ml
Natura Brezilya Keratini 120 Ml 1.400,00 TL 1.600,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Small
Natura Brezilya Fönü Seti Small 1.750,00 TL 2.000,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Medium
Natura Brezilya Fönü Seti Medium 2.800,00 TL 3.200,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için