0

Durulanmayan Saç Spreyi

Durulanmayan Saç Spreyi

Durulanmayan Saç Spreyi
  • 29 Eylül 2020, Salı
  • 98
Durulanmayan saç spreyi saçlarınızı dış etkilere karşı koruyan ve yaptığınız bakımın kalıcılığını sağlayan günlük kullanıma uygun olarak kullanabileceğiniz saç bakım ürünüdür. Saç spreyini günlük, düzenli olarak kullandığınızda saçlarınızı dış etkilere karşı koruyabilir ve saçlarınızın canlı ve parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. 
 

Natura Keratin Durulanmayan Saç Spreyi

Natura Keratin durulanmayan saç spreyi ile saçlarınıza yaptığınız bakımı uzun süre hissedebilirsiniz. Özellikle brezilya fönü ve keratin bakımı yaptıranların saç bakımlarını daha uzun sürdürebilmek için tercih ettikleri Natura Keratin durulanmayan saç spreyi ile saçlarınıza ipeksi bir yumuşaklık kazandırabilirsiniz. Durulanmayan saç spreyinin yoğun içeriği sayesinde saçlarınızı besleyerek canlılık kazandırabilirsiniz.    
 

Durulanmayan Saç Spreyi ile İpeksi Saçlar

Natura Keratin durulama gerektirmeyen saç spreyi ile saçlarınızı güçlendirmekle kalmaz aynı zamanda ipeksi bir yumuşaklık da kazandırır. Zengin içeriği sayesinde saçlarınızı kökten uca besleyerek kuru ve yıpranmış saçlarınıza bakım yaparken saçlarınıza eşsiz bir yumuşaklık da kazandırabilirsiniz. 
 

Durulanmayan Saç Spreyi ile Sağlıklı Saçlar

Natura Keratin durulanmayan saç spreyi içerisindeki özel etken maddeler sayesinde saçlarınızı kökten uca besler ve onarır. Ayrıca fön, düzleştirici gibi ısılı işlemlerden saçları koruyarak saçların zarar görmesini engellerken yapılan kimyasal işlemlerin de zararlarını en aza indirir. Saçlarınızın güçlü ve sağlıklı görünümünü devam ettirmek için Natura Keratin durulanmayan saç spreyini tercih edebilirsiniz.
 

Durulanmayan Saç Spreyi ile Elektriklenmeyen Saçlar

Natura Keratin durulanmayan saç spreyi ile kabaran ve elektriklenen saçlarınızı yatıştırabilir ve elektriklenmeyi önleyebilirsiniz. Günlük bakım olarak kullanabileceğiniz durulanmayan saç spreyi ile saçlarınızdaki elektriklenmeyi önleyebilirsiniz. Saçlarınıza mükemmel parlaklık ve canlılık kazandırabileceğiniz saç spreyi sayesinde kıvırcık ve bukleli saçlarda kabarmayı ve elektriklenmeyi önleyebilirsiniz.
 

Durulanmayan Saç Spreyi ile Kolay Taranan Saçlar

Zor taranan saçlarınızı Natura Keratin durulanmayan saç spreyi ile kolayca tarayabilirsiniz. Böylece saçlarınızdaki kırılmaların da önüne geçerek yıpranmayı önleyebilirsiniz. Durulanmayan saç spreyi sayesine saçlarınızı kolaylıkla tarayarak saçlarınızdaki kopma ve yıpranmaların önüne geçebilirsiniz. Saç tellerinin birbirine dolaşıp kopmasını ve acı çekmenizi de engeller. Saç nemlendirme yönünden etkili olan Natura Keratin durulanmayan saç spreyi ile saçlarınızın kolayca yumuşamasını ve şekil almasını sağlayabilirsiniz.
 

İlişkili Ürünler

Natura Keratin Sütü 150 Ml
Natura Keratin Sütü 150 Ml 480,00 TL 800,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için