0

Açıcıyla Yanan Saçlar Nasıl Onarılır?

Açıcıyla Yanan Saçlar Nasıl Onarılır?

Açıcıyla Yanan Saçlar Nasıl Onarılır?
  • 20 Ağustos 2021, Cuma
  • 599

Saçlarınızın rengini değiştirmek için yaptığımız açıcı gibi uygulamalar saçların yanmasına neden olabilir. Açıcıyla yanmış saçlarımı nasıl onarabilirim diye düşünüyorsanız Natura Keratin Brezilya Fönü setini size önerebiliriz.

Açıcıyla yanmış saçlarda kırıklar dipten uca kadar her yerde olur ve saçların koparak dökülmesine neden olur. Yanmış tüm saç tiplerinde uygulayabileceğiniz Natura Keratin brezilya fönü uygulamaları ile saçlarınızın yanmış yapısından kurtulabilirsiniz. Yanlış uygulama yaparak yanan saçları tedavi etmek için kullanabileceğiniz brezilya fönü uygulaması ile saçlarınızdaki koparak dökülmelere son verebilirsiniz. Yanan saçlarınızın hasarlı yapısını ortadan kaldırarak keratin takviyesiyle saçın dipten uca onarılmasını sağlayabilirsiniz. Natura Keratin brezilya fönü uygulayarak boya ve açıcıyla yanmış ve yıpranmış saçlarınızı onarabilirsiniz. Peki Natura Keratin brezilya fönü uygulaması yanmış saçlarınızı nasıl onaracak?

Saçların yapısından bulunan keratin yapılan kimyasal işlemlerle zamanla azalır. Yanan saçlarda da keratin seviyesi en aza düşmüştür. Saçlara keratin takviyesi yaparak yanmış saçlarınızı onarabilirsiniz. Natura Keratin brezilya fönü saf keratin içeren ve saçları dipte uca onararak bakım sağlayan eşsiz bir üründür. Saçlarınızın yandığını düşünüyorsanız ve bir daha eski haline dönmeyecek endişesine kapıldıysanız Natura Keratin Brezilya Fönü uygulamasını tercih edebilirsiniz.  

Kimyasal uygulamalara maruz kalan saçlarda uygulayabileceğiniz Natura Keratin brezilya fönü uygulaması ile saçlarınızın aşırı yıpranmasının önüne geçebilirsiniz. Yıpranmaya yüz tutmuş yanan saçlarda uyguladığınız brezilya fönü uygulaması ile yanan saçlarınıza sihirli bir değnek değmiş gibi hissedeceksiniz. Yaptığınız bakım sayesinde cansız saçlarınız onarılacak ve pürüzsüz bir görünüm elde edeceksiniz.
Yanan ve yıpranan en hassas saç tiplerinde bile rahatlıkla uygulayabileceğiniz ve mükemmel sonuç alacağınız brezilya fönü ile saçlarınızın mat görünümünden kurtulabilirsiniz.  

Brezilya fönü uygulaması sayesinde saçlarınızın kuru ve mat yapısından kurtularak uzun süre nemli ve parlak görünmesini sağlayabileceksiniz.  Ayrıca uyguladığınız brezilya fönü ile saçlarınıza uzun süre kalıcı elektriklenmeyen bir düzlük de elde edebileceksiniz. Brezilya uygulaması sayesinde saçlarınızı sağlığına kavuşturabileceksiniz. Sağlıklı saçlarınızın ipeksi görünümünün keyfine varacaksınız.

Natura Keratin brezilya fönü deneme seti ile sizde saçlarınıza kuaföre gitmeden evde profesyonel uygulama yapabilirsiniz. Böylece kalıcı düzlük elde ettiğiniz saçlarınızın hasarlı, yanmış yapısından kurtulabilirsiniz.

Eğer saçlarınız Boya ve Oryal gibi farklı sebeplerden yanmış ise saçlarınızı kurtarmak için Yanmış Saç Nasıl Onarılır? Etkili Bakım Önerileri başlıklı yazımızda daha fazla detay bulabilirsiniz.

İlişkili Ürünler

Natura Brezilya Keratini 120 Ml
Natura Brezilya Keratini 120 Ml 1.400,00 TL 1.600,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Small
Natura Brezilya Fönü Seti Small 1.750,00 TL 2.000,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Medium
Natura Brezilya Fönü Seti Medium 2.800,00 TL 3.200,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Large
Natura Brezilya Fönü Seti Large 5.000,00 TL 6.000,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için